Вторник, 23.04.2024, 11:42
Неофициальный сайт города Кривое Озеро
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Разделы новостей
Развитие сайта [18]
Новости о разработке, продвижении, апдейтах нашего сайта .
Новини [108]
Новини Кривоозерщини
Це цікаво [7]
Різні цікавинки від
редакції газети
Наші консультації [499]
Консультації від редакції газети
"Кривоозерщина"
Наш опрос
Нужен ли сайт
Всего ответов: 71
Главная » Новини
За даними Кривоозерського центрального ринку ціни на товари, що мають широкий попит населення, минулої неділі були такі:
Хліб — 2,5 — 4,5 грн.; молоко за 1 л — 4,0 грн.; сметана за 1 л — 20 грн.; сир знежирений за 1 кг — 16 — 18 грн.; сир жирний за 1 кг — 20 — 22 грн.; яйця курячі за 10 шт. — 6 — 8 грн.; м’ясо свиняче (м'якоть) за 1 кг — 45 грн.; м’ясо свиняче (ребра) за 1 кг — 35 грн.; м’ясо яловичина за 1 кг — 40 грн.; м’ясо яловичина (ребра) за 1 кг — 25 — 30 грн.; сало за 1 кг — 25 — 30 грн.; олія за 1 л — 7 грн.; картопля за 1 кг — 3 грн.; борошно за 1 кг — 2,5 грн.; цукор за 1 кг — 4 грн.; крупи за 1 кг — 3 — 10 грн.; 1 пара поросят (2 місяці) — 1200 — 1600 грн.


Категория: Новини | Просмотров: 443 | Добавил: rudnikvv | Дата: 23.02.2009 | Комментарии (0)

За період із 9 по 16 лютого ц.р. Кривоозерським районним відділом управління Міністерства внутрішніх справ України зареєстровано 24 повідомлення про скоєння злочинів та пригод.
До районного відділу міліції доставлено 3 осіб, які порушили громадський порядок та антиалкогольне законодавство.
За порушення адміністративного порядку складено 49 адмінпротоколів, з яких 25 — за порушення паспортного режиму, 12 — за порушення антиалкогольного законодавства, 4 — за порушення правил перереєстрації зброї, 2 — за дрібне хуліганство, 2 — за насильство в сім’ї, 2 — за порушення господарської діяльності, 1 — за порушення правил нагляду, 1 — за порушення правил торгівлі.
Жителька Великої Мечетні Г. погрожувала фізичною розправою громадянці В.
Мешканка Очеретні О. висловлювалася нецензурними словами на адресу громадянина Ч. і погрожувала йому фізичною розправою.
Аналогічно вчинила і жителька райцентру Д. до громадянина Т. та житель Тридуб Р. — до громадянина М.
Перебуваючи у нетверезо ... Читать дальше »
Категория: Новини | Просмотров: 519 | Добавил: rudnikvv | Дата: 23.02.2009 | Комментарии (0)

Афган — осколком болю у душі.
На тій землі ви всі були чужі. 
Та ви солдати. Вам дано наказ, 
Те пекло ви згадали сотні раз.
З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 20-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан в селищі відбулися урочистості.
На початку заходу колона воїнів-афганців, представників трудових колективів на чолі з народним депутатом України Р.О. Забзалюком, головою районної ради В.П. Глухим, головою райдержадміністрації М.І. Савчуком та депутатом обласної ради Н.А. Дурачевською рушила до парку «Казка», де мало відбутися закладання пам’ятника воїнам-афганцям Кривоозерщини.
За ініціативи депутата обласної ради Н.А. Дурачевської, депутатів районної ради фракції БЮТ у Кривоозерській районній раді та за підтримки селищного голови В.А. Радьо в парку «Казка» відбувся мітинг з нагоди закладання першого каменю майбутнього пам’ятника воїнам-афганцям Кривоозерщини.
Урочистості відкрила Н.А. Дурачевська. Воїнів ... Читать дальше »
Категория: Новини | Просмотров: 633 | Добавил: rudnikvv | Дата: 23.02.2009 | Комментарии (0)

11 лютого з метою навчання і надання допомоги секретарям селищної та сільських рад у веденні документації відбувся семінар-стажування.
Про необхідність такого виду роботи інформував голова районної ради В.П. Глухий. Василь Петрович, зазначив, що останнім часом значно покращився стан справ у веденні документації та документообігу в сільських радах. Проте є ще деякі помилки. Саме над ними необхідно попрацювати, переймаючи один у одного досвід.
Далі семінар вів заступник голови районної ради В.І. Сікорський. У роботі взяли участь заступник голови районної ради П.Г. Шевченко, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ж.П. Кострич, начальник організаційного відділу районної ради А.О. Качановецька та секретарі селищної і сільських рад. Під час конструктивної розмови секретарі також ділилися досвідом і вели мову про найбільш актуальні питання у своїй роботі.


Категория: Новини | Просмотров: 538 | Добавил: rudnikvv | Дата: 23.02.2009 | Комментарии (0)

Спортивна орбіта
ФУТБОЛ. 14 лютого у Миколаєві відбувся звітно-виборчий Конгрес Федерації футболу Миколаївської області. Розглядалися Програма розвитку футболу в області на період до 2012 року та обрання керівних органів Федерації футболу області.
Від Кривоозерського району в роботі Конгресу взяли участь голова районної федерації футболу М.С. Скрипніченко та головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Кривоозерської РДА А.С. Смілянець.
ВОЛЕЙБОЛ. Цього ж дня у спортивному залі ДЮСШ відбулися півфінальні ігри з волейболу на Кубок району серед чоловіків. 
Змагалися команди центральної районної лікарні (ЦРЛ), сіл Багачівка, Ониськове, Мала Мечетня та команди «Росія» і об’єднаний колектив фізкультури (ОКФ) селища.
Згідно Положення про змагання до фіналу вийшли команди ЦРЛ, «Росія», ОКФ і Багачівка.  
Фінальні ігри відбудуться 22 лютого о 10.00 у спортивному залі ДЮСШ.
МІНІ ФУТБОЛ. 15 лютого у спортивному залі ДЮСШ відбувся турнір з міні футболу серед чоловікі ... Читать дальше »
Категория: Новини | Просмотров: 640 | Добавил: rudnikvv | Дата: 23.02.2009 | Комментарии (0)

Як повідомила начальник служби у справах дітей Кривоозерської райдержадміністрації Л. Байталюк, 3 та 6 лютого 2009 р. комісією у складі спеціалістів служби у справах дітей, РЦ СССДМ, Кривоозерського РВ УМВС було обстежено житлово-побутові умови дітей, які проживають у сім'ях, що перебувають у складних життєвих обставинах, на території Очеретнянської, Мазурівської та Кривоозерської сільських рад (обстежено 9 сімей). Встановлено, що в помешканнях 8 сімей санітарно-гігієнічні умови знаходяться в задовільному стані, для виховання, розвитку та проживання дітей створені достатні матеріально-побутові умови. Громадянку М. із с. Криве Озеро суворо попереджено про неприпустимість тютюнопаління в приміщенні, де проживають діти.
З неповнолітнім Б. із с. Мазурове проведено індивідуальну профілактичну бесіду щодо відвідування занять у Кривоозерському ПАЛі.
Крім того, спеціалістами служби у справах дітей та РЦ СССДМ 3 лютого на базі Очеретнянського навчально-виховного комплексу проведено виховн ... Читать дальше »
Категория: Новини | Просмотров: 618 | Добавил: rudnikvv | Дата: 23.02.2009 | Комментарии (0)

Минулої суботи, напередодні 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, депутат обласної ради П.Г. Бузінський, голова районної молодіжної організації «Союз молоді регіонів України» В.А. Новак, а також голови первинних партійних організацій Партії регіонів: с. Красненьке — Л.В. Урсол, с. Курячі Лози — А.А. Молдован, с. Бурилове — В.В. Ромса, с. Луканівка — Ю.П. Біла, с. Багачівка — Н.Р. Котик, с. Секретарка — В.М. Фоміна, с. Леніне — Л.П. Сорока, смт Криве Озеро — Г.Л. Чепорук відвідали родини воїнів-інтернаціона-лістів, які загинули у Афганістані та померли від тілесних і душевних ран у мирний час. Вони вручили рідним героїв листи-подяки, квіти і подарунки та відвідали місця захоронення воїнів-афганців на сільських та селищному кладовищах, де поклали квіти і поминальні свічки та вшанували їх світлу пам’ять хвилиною мовчання. Того ж дня в храмі Святої Великомучениці Параскеви о. Михаїл відслужив поминальну панахиду по убієнних та померлих героях афганської вій ... Читать дальше »
Категория: Новини | Просмотров: 707 | Добавил: rudnikvv | Дата: 23.02.2009 | Комментарии (0)

Минулого тижня Криво-озерським районним відділом управління Міністерства внутрішніх справ України зареєстровано 26 повідомлень про скоєння злочинів та пригод.
До районного відділу міліції доставлено 8 осіб, які порушили громадський порядок та антиалкогольне законодавство.
За порушення адміністративного порядку складено 57 адмінпротоколів, з яких 37 — за порушення антиалкогольного законодавства, 14 — за порушення паспортного режиму, 3 — за насильство в сім’ї, 3 — за порушення господарської діяльності.
Житель Луканівки Д. висловлювався нецензурними словами на адресу своєї жінки та її матері і погрожував їм фізичною розправою.
Аналогічні дії вчинив і житель Кривого Озера М. щодо своєї дружини.
Житель райцентру Г. зайшов на подвір’я громадянки З. і вчинив сварку та ще й пошкодив електролічильник.
Жителька Кривого Озера Р. викрала із житлового будинку громадянки С. мобільний телефон.
У мешканки с. Мазурове М. за невідомих обставин зник мобільний телефон.
Житель с. Го ... Читать дальше »
Категория: Новини | Просмотров: 711 | Добавил: rudnikvv | Дата: 23.02.2009 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 9 10 11

Форма входа
Календарь новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024